Velkommen til Wenches salgsutstilling på Crescendo MusikkskoleVelkommen til Wenches salgsutstilling på Crescendo Musikkskole

Wenche Bakkeløkken holder salgsutstilling på Crescendo Musikkskole, hvor hun viser sine abstrakte og halvabstrakte malerier.

Sammen med Monika Aas driver Wenche Bakkeløkken butikken Mowe Interiør i Tønsberg. Wenche er utdannet maler med interiør og fargelære samt billedkunst. Hun begynte med klassisk, men etter 23 år slo hun helt om til abstrakt og halvabstrakt. Hun er glad i farger og maler stort sett intuitivt. I butikken jobber hun som interiørkonsulent med sine kreative evner. Disse evnene blir også brukt under hjemmebesøk som konsulent med tapeter, gardiner, møbler, stæsj og farger.

Klikk her for flere bilder

Velkommen til
Mowe Interiør

Mowe Interiør i Tønsberg er en fargerik interiørbutikk med godt utvalg av møbler, lamper, lys, puter og div interiørartikler. Vi har et stort utvalg av stoffer og tapeter og er gode på fargesammensetninger.

Klikk her for mer

Gavekort og bryllupslister

Våre gavekort har ubegrenset gyldighet. Hos oss kan du også registrere din bryllupsliste. Den gjør det enkelt for gjestene å finne ut av hva de skal kjøpe til den store dagen.

Våre åpningstider

Mandag/onsdag/fredag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-16

Bli venn med oss på Facebook

facebookBli gjerne venn med oss på Facebook (klikk på logoen til venstre). Du får da mulighet til å motta tilbud og info om nyheter fra oss.